“Money will come and go, we know that. The most important thing in life will always be the people in this room. Right here… right now…

Salute La Familia!” (Dominic Toretto, Fast 5!)

 

Welkom bij VH Tuning!

Wij zijn een gezellig team dat zich bezig houdt met auto’s van alle merken op het gebied van Tuning en Styling. Met het oog op show maar zeker ook op GO !!

 

Op 1 mei 2013 is de club opgericht. VH tuning is ontstaan vanuit enkele vrienden die, met veel voorkennis en ervaring uit andere teams, hebben gekozen om zelf kleiner maar zeker op hoog niveau door te zetten. Waar niet alleen de auto’s er goed bij zullen staan maar ook de complete stand aangepakt wordt.

Sinds juni 2014 hebben wij een gezellig clubhuis, gevestigd in Barneveld. Hier komen we regelmatig samen onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens dit samenzijn plannen wij onze shows, premières en open dagen waar we ons voor inzetten/aan deelnemen.

Lijkt het je leuk om “familie” te worden van dit zeer gezellige team? Schrijf je dan hier in (klik hier voor de voorwaarden)

Stuur dit ingevulde formulier samen met wat foto’s van je auto terug naar info@vh-tuning.nl en je zult snel van ons horen.